Lockigt hår och festpepp.

Lockigt hår och festpepp.

Jag fick en locktång av min mamma som jag genast invigde idag.
Klänning och skärp, vintage. Skor, Monki.


Gårdagen, julaftonen, spenderades hemma i lugn och ro med familjen och sen en sväng till stallet där min plastsyster har två hästar. De skulle tas in från de 30 minusgraderna som var ute och få lite äpplen för det var ju ändå julafton. Jag blev omkullputtad och släpad efter en busig häst som tyckte det var himla roligt att stegra och galoppera när jag skulle leda in henne. Haha. Nu ska jag åka till min lillebror och äta middag med honom och hans flickvän, sedan ska jag möta upp mina fina vänner som också är hemma över jul för att senare gå på Harrys. Puss ♥

0 thoughts on “Lockigt hår och festpepp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *