Julklappar.

Julklappar.

Jag tycker det är hemskt med den hets som är kring julklappar nu för tiden! Det är klart att jag tycker om att ge bort och få presenter, men det måste vara på rätt sätt. Att köpa något krafs bara för att ge är ju egentligen inte så roligt. Jag har önskat mig strumpbyxor, en stekpanna  och pengar till vaccinationer inför min Afrikaresa i år. De klappar jag ger bort är mest saker som jag knåpat ihop själv. Min mamma önskade sig halsband och smycken och det är ju superlätt att göra själv, min lillebror ville ha en kokbok och då satte jag igång och gjorde en själv med mina bästa recept som han sen kan fylla på med sina bästa recept. Andra saker är köpa på loppis, hitta väldigt bra saker där.

Jag köpte ett minipiano i julklapp till mig själv för en ta på loppis.
Papperspåsarna är köpta på samma loppis och perfekta att lägga julklappar i.
Denna fina amulett hittade jag för 1 kr på en loppis, med en kedja från ett gammalt halsband blev det en superfin julklapp. Vet inte vem jag ska ge den till ännu dock, inte riktigt min mammas stil :p

0 thoughts on “Julklappar.

  1. alltså, du anar inte hur mycket jag har letat efter ett sådant där litet piano, åh så fint! Det är trist att alla loppisar och all second hand i Stockholm är så himla dyr att man får rena dåndimpen. Kram på dig fina Karoline och god jul! / din kommitévän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *