Paket.

Paket.

Så här ser mina julklappar som jag ska ge bort ut i år. Randiga med fina etiketter.
Och denna låg i ett paket som jag fick i födelsedagspresent idag. Håkans nya på LP, underbart!
Med i paketet låg också en underbar vintageklänning.
Den har massa spets och en galet utsvängd kjol. TACK!

0 thoughts on “Paket.

 1. Hej!
  Jag kontaktar dig för att jag finner din blogg mycket intressant och välorganiserad. Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig angående ett eventuellt samarbete! Hör gärna av dig via mail så kan vi prata vidare.
  Med vänliga hälsningar,
  Lisette

 2. Vilka fina julklappar du gjort! Önskar man kunde ha fantasi att göra något som egentligen är rätt enkelt, men ändå så otroligt speciellt och fint!

 3. Hej hur är det?:)

  jag är medlem på en sminksida där man samlar poäng genom att ex. värva andra! då man samlat tillräckligt får man ett presentkort på ex. hm hemskickat HELT GRATIS!
  jag är nu jättenära på att få mitt presentkort så det skulle betyda guld om du ville bli medlem via denna länk då det ger mig poäng;
  http://www.gratismakeup.se/?r=246371

 4. Gå in på – http://apps.facebook.com/fritidsresor-jul/ och tryck på "rösta på rim", leta sedan upp mitt rim som det står Moa Carlberg på. Skriv sedan en klyftig motivering till varför du röstar på mitt rim. Jag lovar, du förlorar inget på det – för bara för att du röstar på mitt rim, så kan DU vinna 1000 kronor i presenkort hos fritidsresor. Gött huh? Skriv en kommentar om du röstar på mitt rim, jag lovar att vara evigt tacksam! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *