Hej nattugglor.

Hej nattugglor.

Det är nu natt och jag kan inte sova. Har legat ner mest hela dagen och antar att det är därför. Jag har nämligen så hiskeligt ont i kroppen. Jag tror inte längre att det är träningsverk efter allt roddande utan något annat, kanske influensa på gång!? Jag hoppas verkligen inte det, jag vill vara frisk! På lördag fyller jag år och planerar kalas på dagen och cocktailparty på kvällen. Jaja, jag har inget vettigt att skriva här.. Ska nog försöka sova istället.

Godnatt ♥

0 thoughts on “Hej nattugglor.

  1. Hey, jeg synes din blog er super fin og håber at du snart får det bedre 🙂

    Jeg har anvendt et af dine billeder i et af mine blogindlæg her til aften, fordi jeg har prøvet på at sætte mit hår i snirkler ligesom dit. Jeg har linket til din side. Hvis du ikke vil have, at et af dine billeder ligger på min blog, skal jeg nok slette det igen 🙂

    vh. Anne

  2. Hej 🙂 Tänkte bara tipsa om en tävling jag har i min blogg just nu där man kan vinna fina och omskrivna smycken!

    Om du inte är intresserad ber om jag om ursäkt för detta inlägg och önskar dig en fortsatt trevlig dag 🙂

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *