Onsdag.

Onsdag.

Klänning, gammal från H&M. Strumpbyxor, Åhlens barnavdelning. Skor, Monki.

Idag har jag en riktig ”fixardag”, det är mycket som ska göras inför Jump & Jive på fredag. Jag är så himla peppad på en röjjig kväll i 50-talstema. VI ska spela två set, tävlingsdansare kommer och gör ett nummer i Lindyhop och ett i Boogiewoogie, limbotävling och massa fest liksom. Jag hoppas jag får till inredningen fint också!
Nu ska jag iväg och handla lite saker till kvällen också.
Puss ♥
Föresten, visst är mina nya skor fina!?
Tjock klack, plysch, lack och stora rosetter – optimalt.
Köpta på Monki.

0 thoughts on “Onsdag.

  1. åh, jag har ångrat sen jag provat den att jag inte köpte den. På den tiden tyckte jag att den kändes alldeles för extravagant. Tycker den är så himla fin den gurkburksklänningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *