Godmorgon.

Godmorgon.


God morgon. Här sitter jag och äter frukost och kikar på klännings-skisserna jag gjorde igår.


Mitt hår ser inte gult ut på bilderna. Jihoo!Så här fint är det på vägen till skolan. Skog som är tung av snötäckta träd och lampor som får snön att gnistra.

0 thoughts on “Godmorgon.

  1. svar: förstår att du längtar! ska ni till senegal också? hur länge blir ni borta? jag hade inget val, var tvungen att ta de dyrare (prisskillnaden är stor!) malariatabletterna eftersom jag en gång i tiden gjorde en epilepsi-utredning… men malarone är de jag tog alltså. de flesta som var med på samma resa som jag gjorde det, en och annan tog lariam. ska inte skrämma upp dig för mycket, men lariam har ju en hel del biverkningar.

    jag får nog nästan göra ett inlägg till snart, har så himla mycket mer bilder att visa. kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *