Impulsdumheter och affischförslag.

Impulsdumheter och affischförslag.

Idag är en rätt dålig dag, allt går åt skogen these days tror jag bestämt. MEN, jag orkar inte vara bitter så jag skrattar åt det hela istället. Min dator fungerar knappt, en del internetsidor går inte att logga in på… Jag har just lyckats logga in här och vi får väl se om detta inlägget postas eller inte. Min iphone är trasig och glapp i OCH till råga på allt det så impulsfärgade vi mitt hår idag. Malin färgade lite längst in och i botten så allt skulle bli lika ljust. Det blev lite ljusare än resten av håret efter ett tag så vi la i all färg/blekmedel. Eftersom det är typ första gången jag färgar håret så visste jag ju inte alls hur man sklulle göra. SÅ, nu sitter jag här med en trasig dator, trasig iphone och GULT HÅR! Nedrans! Varför skulle jag i med massa kemikalier i håret jag som hade (om man får säga så) den perfekta hårfärgen naturligt. Hahaha.

Igår fotade vi lite till affischen iaf, här kommer några förslag på hur den kommer se ut. Himla fina tycker jag!


Han som gjort affischerna heter Linus Jonsson och är riktigt duktig, han har en blogg om ni vill se mer!

0 thoughts on “Impulsdumheter och affischförslag.

 1. Fina! Jag gillar första bäst tror jag, eller andra om ni har samma färgton i ansiktet som första. Ni ser lite för rosa ut som det är nu. Sista ser Micke lite för stel ut för ändamålet.

  Åh vad jag önskar jag kunde komma upp till det här!

  PUSS!

 2. My god! Vilka härliga bilder, verkligen!
  Det där med gult hår har jag varit med om många gånger. Försökte en gång ta bort allt det gula med silvershampo, vilket bara bet på det allra ljusaste och gjorde det blått. Så jag har varit svenska flaggan kan man säga. Det var spännande! Men hoppas det löser sig! 🙂
  KRAM

 3. För att rentvå mitt namn kring detta ämne så vill jag tillägga att de ska likna en ritad affisch från just 40-talet. Därav de intensiva och lite konstiga färgerna!
  Mickes ansiktsuttryck är en aning ansträngt på några av bilderna då han antingen är i en rörelse samtidigt som han ska hålla Karoline i vinkeln som jag tjatade om eller att han lyfter upp henne mitt i ett hopp, nu är Mikaels namn rent det med 😀

 4. Nej men oj, inte menade jag med min kommentar att någon skulle känna att dess namn måste rentvås… Det är ju jättefina bilder, kände bara att redigeringen på bild ett var finare än bild två.

  Micke jag vet att du inte dansat ngn lindy tidigare 🙂 Men du kanske borde börja för det är vansinnigt roligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *