Tisdag.

Tisdag.


Idag lockade jag håret och gjorde en fin lugg.


Jag skulle fotas för en affisch till vår konsert nästa fredag.


Jag satte upp det i svans till slut.

Nu har jag nyss kommit hem från atjeljen på skolan. Där har jag och tre pojkar gjfixat coola bilder till en affisch. Robert som jag var med på Herräng och jag dansade Lindy hop en stund innan (SÅ HIMLA KUL) för att kolla på hur vi skulle göra affischen. Sen lärde vi Micke några små kast så han fick kasta mig samtidigt som Linus fotade. Jag tror att det kommer bli jättefint! Ni får självklart se dem när de e klara.
Puss ♥

0 thoughts on “Tisdag.

  1. svar: nämen, så roligt! åker ni också till senegal alltså? jag äter varken kött eller kyckling, men eftersom jag äter fisk klarade jag mig väldigt bra. i västafrika är det mycket fisk som bas i maträtter, vilket var både gott och bra för mig!

    jag levde lyxliv de första veckorna – hade inga magproblem, mådde prima, klarade solen utan svårigheter och fick inte ett enda myggbett. sedan hade jag feber och var trött, hängig och allmänt slut de sista två veckorna. antagligen var det malariapillrena som slog ut mig. man äter ju samma dos oavsett kroppsstorlek, och jag är väldigt tunn, så det blev för mycket helt enkelt. vi fick dem utskrivna i fem veckor (plus några dagar innan och efter), men på förpackningen stod det max 3 veckor. såklart ska man ju gå efter läkarens föreskrifter, men det tror jag hade med saken att göra också.

    åh. nu blir det hur långt som helst det här känner jag. har du några frågor så bara fråga! 🙂 kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *