Den bästa konserten du kan tänka dig.

Den bästa konserten du kan tänka dig.


Igår klädde jag och Ulrika oss lite sailoraktigt för att gå och se Håkan Hellström på Hovet.


(klänningen är vintage och har en sailorkrage som hänger på ryggen, himlarns fin)

Jag är fortfarande uppsnärjd i det blå och tagen av konserten så jag vet inte vad jag ska skriva om den… Förutom då att det nog var den bästa konserten jag varit på i hela mitt liv (och då har jag varit på väääldigt många konserter). Han spelade i nästan tre timmar och det var så magiskt på något vis. Jag har sett denne man säkert över 20 gånger men denna var helt klart bäst. Låtarna var så himla fina arrade och noggrant planerade. Perfektion!

0 thoughts on “Den bästa konserten du kan tänka dig.

  1. Åh. Lovley! Såg Håkan på Storsjöyran för ett par år sedan, det var magiskt. Och ni var toppenbra när ni lirade Håkan på Kåren 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *