Söndag.

Söndag.

Hej. Hoppas ni haft en bra helg, det har jag. Just nu är jag ”fast” i Luleå då det inte går några bussar till Piteå så jag hinner i tid till repet ikväll. I fredags var det halloweenfest på skolan och det var galet med pynt och dräkter. Jag var utklädd till Lady Gaga och hade middag hemma hos mig innan. Igår åkte jag hit till Luleå och träffade min gamla bästavän från folkis Ingela. Det var som att de tre åren vi inte pratat på bara gått upp i rök och så otroligt trevligt. Vi var på fest och skulle gå på kåren sen men det blev nattkaka och fanta istället.
Puss ♥

Jag har inte min kamera med mig men gillar ju att lägga upp bilder, så det blir lite gammalt fint istället:


Från i somras när jag var i Karlskrona.


Åååh, sommar! Jag saknar den, det är rysligt kallt ute nu.


Midsommar hemma på landet.


Festival.

0 thoughts on “Söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *