another sailordress.

another sailordress.

I fredags testade jag min finaste sailorklänning men fick ge upp, den är för liten! Synd på sån fin vintageklänning, men kanske jag får en dotter som vill ha den 🙂 Det var William som hittade och köpte denna på en secondhandaffär här i Piteå.

I går var vi nere på stan för att lyssna på våra vänner som spelade på Valdinos. Dom spelar Lady Gaga och annan sån sorts musik aukustisk och det är coolt! Jag träffade massor med roliga, fina och trevliga människor igår. Piteå kanske inte är så trist ändå!? 😉

0 thoughts on “another sailordress.

  1. Hemskt fin klänning!
    Läste om dig i piteåtidningen för inte så länge sedan, och har efter det följt din blogg slaviskt!
    Läser även Elsa Billgrens blogg rätt ofta, och såg just att du deltog i hennes sjömanstävling.
    Något vettigare än det ville jag inte säga, tyckte bara det var ett kul sammanträffande 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *