Canon kom hem!

Canon kom hem!


Klänning, vintage. Skor, Dinsko.

Jag saknar min fina Canon 550d!!! Den är på lagning och har varit det väldigt länge nu tycker jag. Så, ni får stå ut med oskarpa bilder som inte gör kläderna rättvisa alls. Klänningen ovan är en riktig pärla kan jag lova, den på dörren bakom likaså. Nu ska jag gå hem till Lindie och sedan till skolan för att se en spelning och dricka vin.
Puss ♥

0 thoughts on “Canon kom hem!

  1. Om du inte redan visste det så ska Reprisen sälja ut en del av maskeradkläderna imorgon. Var där idag och fick titta runt och det var flera fina klänningar och annat fint. Imorgon, häng på låset!!

  2. Åh om du hittar ngt som du tror passar mig köp för guds skulle Karoline! Älskade Reprisen… en av de saker jag saknar mest med Pite tror jag. Och så dig förstås. PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *