Övik.

Övik.


Alla kläder är vintage/secondhand.

Nu är jag hemma i Övik hos mamma. Det är något visst med att komma hem alltså, bli ompysslad, få god mat och mysa med världens goaste vovve. Idag ska jag på en begravning där jag ska sjunga och spela fyra låtar. Ikväll ska vi ha kräftkalas här hemma.

0 thoughts on “Övik.

  1. å karoline var har du köpt pippitröjan?? DEn är ju bara så fin! Jag har letat med lykta så länge att jag helt enkelt börjat fundera på att sticka min egen…=) kram på dig

  2. Visst är pippi-tröjor fint 🙂
    Just denna har min moster haft när hon var ung på 60-talet. Jag har en till också som min mamma stickat efter ett mönster ur nån "tant-tidning".
    Jag vet att de finns att köpa nytillverkade också.. Senast jag såg dem var i en butik i Haga i Göteborg. Mitt emot Ragtime nästan.

    Kram

  3. Du är underbar Karoline, inte bara sorgetårar som kom utan även glädjetårar av hur fantastisk du är på att spela o sjunga. Bamsekramen till dig!!!

  4. Tack underbara du för otroligt bra sånger på begravingen,måste bara säga det igen du är min idol och man kan inte ha en bättre tremänning än du! Kan inte beskriva med ord hur stolt jag är och hur tacksam jag är över att ha en sådan underbar tremänning. Kommer aldrig glömma gångerna du varit barnvakt åt mig när jag var mindre och hur kul jag haft alla gånger! Saknar dig super mycket och alla shopping turer och allt. Du är världens bästa tremänning du är helt enkelt en ängel! Kram till min favorit 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *