Vad jag har för mig nu för tiden.

Vad jag har för mig nu för tiden.


Jag, Ulrika, Cecilia och Linus var och dansade Lindyhop på en supermysig dansbana.


Linus bjöd på picknickfika i form av hjärtkakor.


I förrgår fikade vi på Valand.


Vi har haft picknick i Vanadislunden.


Här är Kristina.


Och här är Hampus.


och varit ute och rännt om nättern.

Jag försöker ha det så somrigt som möjligt nu, sug ut det sista av årstiden liksom. Nästa vecka är jag hemma i Piteå och går i skolan igen, går nästan inte att förstå.

0 thoughts on “Vad jag har för mig nu för tiden.

  1. hej! först: du är så himla fin. sedan: en undran, är det möjligtvis så att din vän cecilia från början kommer ifrån Trosa, en liten stad sex mil söder om stockholm? jag tror mig känna igen henne då jag också kommer från Trosa, men jag kan förstås också vara helt ute och cykla. men om fallet är så, att det är hon, så vore det himla festligt! världen tycks ofta vara så himla liten. ha det fint 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *