Mobilbilder.

Mobilbilder.


Engelska karameller.


Bakelse med nougat och citronmarängUtsikten från taket på Trema och Viktors lägenhet.

Jag är dålig på att ta med min kamera på mina äventyr nu. Som tur är har jag ju mobilen som jag kan fota med, men då blir ju bilderna därefter också. Igår satt vi på takterassen hos Trema och Viktor och kollade på solnedgången, jag dog lite så fint var det. Idag ska jag träffa Ulrika och gå på secondhandrea, sen blir det troligtvis kräftskiva och Club Killers.

0 thoughts on “Mobilbilder.

  1. försökte kommentera det förra inlägget om popaganda, men det gick inte så jag kommenterar här istället. jag ska också dit och det hade varit så himla fint om vi stöter på varandra! (om jag vågar gå fram och prata med dig det vill säga) puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *