Min nya lägenhet

Min nya lägenhet

Glad måndag! Dessa bilder är tagna tidigt som attan när solen sken in genom mina fönster. Så härligt att bo högst upp i huset bredvid trädtopparna. Den här helgen har jag inte lämnat Hägersten en enda gång, väldigt härligt känns det. Jag bor in mig i lägenheten och mina nya kvarter mer och mer. Gillar verkligen Västertorp!!! Känns som Midsommarkransen i ett tidigt stadie, innan det blev hippt och populärt liksom.

Är det någon som är taggad på bilder från nya lägenheten då? Jag ser i alla fall fram emot att kicka igång den här gamla bloggen nu och tror att det är exakt ett sådant inlägg vi behöver. Funkispärlan 3.0 är vi framme vid nu va? Eller vad ska vi kalla den här pärlan för?

10 thoughts on “Min nya lägenhet

  1. Vad fin utsikt du har! Jag älskar utsikt med natur, det blir så mycket härligare då.
    Köket ser fantastiskt ut! I min nästa lägenhet vill jag ha sådan skåp 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *