An end of an era

An end of an era

Vissa av er har ju fattat att det är saker som händer i mitt liv. Dels så bloggar jag inte längre och dels är ni experter på instagram och vad jag valt att lägga upp där. Hur som helst så är vår älskade lägenhet – Funkispärlan 2.0 – till salu. Vi ska flytta isär och jag har ännu ingen aning om var jag ska ta vägen. Men ett steg i taget, hoppas någon köper och tar hand om vår fina lägenhet först. Här kommer en bildkavalkad med en blandning av mäklarbilder och egna foton från lägenheten. Mäklarbilderna ägs av Fastighetsbyrån och annonsen hittar ni på hemnet.

Jag älskar den här lägenheten och allt lummigt runtomkring den!

3 thoughts on “An end of an era

  1. Hej Karoline!
    I’ve read your Blog for many years but this is my first comment. Just wanted to thank you for all the work and thoughts you Put in here over the years. It Sounds like you’re going through tough times right now. I’m sending you all the power and energy I can find. Hugs from Berlin

  2. Livet är en process…där man inte alltid vet var man är på väg. Men du gör fint var (och hur) du än bor, det är en sak som jag vet! /Jättekramar till dig Karoline från Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *