Clara, jazz, tatueringar och Sentimental illegal.

Clara, jazz, tatueringar och Sentimental illegal.

Den här helgen har spenderats med Clara mest hela tiden. Men innan vi går in på Sentimental illegal och festligheter ska vi kolla på några bilder från förra helgen. Då var vi businessflickor och åt lunch på Södra teatern.

Solen hann nästan gå ner och vi tog några bilder i kylan. Jag älskar den här kappan förresten! Köpte den helt oanvänd från sextiotalet med alla lappar och extraknappar kvar. Den perfekta a-linjeformen och orangea färgen.

Det är alltid rajraj med henne!

I fredags gjorde vi en av mina favoritsaker – gick till Lönnkrogen i Scalateaterns källare. Det är som en hemlig liten krog som påminner om hur det var under förbudstiden tänker jag mig. Och det är alltid några av de bästa jazzmusikerna som spelar. Min puls stiger, på riktigt, när jag går ner där och hör musiken. Dock nästan uteslutande snubbar.

Igår var det lördag och äntligen dags för Ingen människa är illegal att arrangera klubb igen. Sist var det Swing illegal, igår hette klubben Sentimental illegal. Det var ett strålande evenemang på Orionteatern där intäkterna gick till Ingen människa är illegal. Vi gick såklart all in och åt middag där, tatuerade oss, köpte lotter, gifte oss, dansade tango och skrev kärleksbrev.

Hela kvällen finns rimligt dokumenterad på mina och Claras stories på instagram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *