Klimatsmart semestrande och klimatklubben.se

Klimatsmart semestrande och klimatklubben.se

I tider av vårt jädra politiska läge, FN:s klimatrapport och samhällsångest överlag… Då drar dessa genier igång Klimatklubben! Emmas vintage, Husligheter-Maria och Slowfashion-Johanna har startat en klubb där alla är välkomna och klimatet är på agendan. Där en kan hitta likasinnade klimatkompisar, få nya infallsvinklar, tips och dessutom få pepp för att kunna sätta press på företag och politiker. Jag blir så trött när folk bara stöter ifrån mig problematiken kring klimatet på politikerna. Jag kämpar för klimatet och vill liksom försäkra mig om att andra gör det också! Vad offrar du? En kan inte göra allt men om alla gör något kommer vi en lång bit på vägen!

In och följ, diskutera och inspireras på instagram  @klimatklubben.se och facebook!

I samband med detta tänkte jag visa några bilder från en av de bästa resorna jag gjort – #fredolininterrail!
En klimatsmart semester där vi tog tåget i ca fem veckor, besökte 12 länder och avslutade med Portugal. Prickade in ALLT jag gillar med resor, däribland bestiga berg med snö, bada i medelhavet, cykla i franska landsbygden och shoppa secondhand i hippa storstäder! #vihållerosspåjorden

 

3 thoughts on “Klimatsmart semestrande och klimatklubben.se

  1. ❤️? Tåg är så bäst! Att äta vegetariskt är oxå kanon. Vi har skippat bilen i vår familj, bor 1 mil utanför staaan så det är cykel el. Buss som gäller och det går fint.
    Kämpar för klimatet och att öppna fler ögon, tack för ditt inlägg, det är dags att alla tar sitt klimatansvaret, för våra unga och alla jordens barn och djur.
    Kram //Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *