Taxtorsdag

Taxtorsdag

I torsdags var det sovmorgon och det gillar både jag och Kosmo! Vi vaknade vid nio av att solen sken in.

 

Efter en dunderkväll med spelning på Stampen kvällen innan behövdes stadig frukost. Alltså kolla in nosen som kom med i bild, hahaha!

 

Frukostlektyren fick bli Agnes Stubers bok Krukväxter för alla. Känner ni igen monsteran på bilden?

 

Agnes var den som startade facebookgruppen Växtgäris och hon var hemma hos mig och fotograferade för ett tag sedan. Så OTROLIGT fin bok!

 

När frukosten var uppäten var det dags att ta tag i detta projekt! Vintergarderoben skulle packas upp och sommargarderoben packas ner. Detta resulterar ju alltid i platsbrist eftersom vinterkläder tar dubbelt så mycket plats.

 

När klockan blev lunchdags gick vi över till grannen och hämtade sällskap! Kosmos taxkompis Sumo brukar vara hemma hos oss ibland när hans människor jobbar. Vi promenerade och lekte i hundrastgården en stund.

 

Efter lite mer sorterande och städande behövde vi en paus alla tre.

 

Aili var klar på förskolan vid 15.00 och kom över för att äta mellis. Byggde sittplats av symaskinsväska på kökssoffan!

 

Vi åt clementiner, kanelbulle och smoothie.

 

Sedan fortsatte sorterandet och packandet. Som tur var hade jag hjälp hela tiden av dessa två. Jag fotograferar och mäter för fullt nu för att sälja av massa kläder! Det får inte plats hemma så då får jag helt enkelt toppa laget bland plaggen. Hittills har jag sålt två kappor, en skinnjacka och ett par jeans. Det är en otrolig lättnad när ens kläder hittar nya hem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *