Hemma från Italien!

Hemma från Italien!

Heeeej alla! Nu är jag hemma från Italien med egenplockade souvenirer på köksbordet. Vi bodde på en citronodling uppe i bergen i en stad som heter Ravello. Sedan vandrade vi längst med hela Amalfikusten, såg Positano, Atrani, Minori och Majori bland annat. Det var verkligen så vackert som jag tänkt mig. Vi hann även med Pompeji och Rom innan resan var över. Självklart har jag fotat alldeles för mycket och kommer visa er inom en snar framtid.

Idag står jobb, kransenloppisplanering och träning på schemat. Imorgon ska det repas och i helgen går vi in i studion med bandet. Ha en fin dag i solen allihop!

Och om ni inte kan hålla er till Italien-inlägget här på bloggen tycker jag att ni ska kolla in min händelse på instagram @karolinepettersson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *