En vecka med massa jobb men ingen undervisning!

En vecka med massa jobb men ingen undervisning!

Tjohooo – det är sportlovsvecka i Stockholm och det innebär att jag inte har någon undervisning! (Förlåt alla elever som läser, det lät taskigt! Lovar att jag gillar att undervisa er, men behöver tid till annat hehe).

I veckan ska jag skriva klart två låtar som liksom varit på gång i tre år. Den processen är lite som att föda barn (tänker jag som inte har nån aning egentligen). Det är jävligt men så fint när det är över. Bloggen ska få lite kärlek, kroppen ska också få det i form av Friskis och svettis. Jag kommer filma hela veckan för att sedan klippa ihop till en VLOGG är tanken, så pepp på detta! Håll tummarna att det blir bra!

På onsdag ska jag repa inför ett gig på Melodybox med Dr Pam på fredag. Ska även repa med Aurora and the midnight suns! Music music music! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *