Lila byxor och datafunderingar

Lila byxor och datafunderingar

 

Idag bjuder jag på ett skamlöst poserande i lila byxor från vintagevinden. Dessutom känns det ju härligt retro-bloggigt att fotografera sig själv i en spegel. Om sanningen ska fram så är det för att både min kamera och dator sjunger på sista versen. De har båda snart tio år på nacken och klarar inte av en bloggerskas krav längre. Igår försökte jag redigera bilder på min mac, på riktigt la jag ca 20 minuter per bild. Inte för att jag gjorde avancerade saker utan för att min dator är för trött och måste tänka länge innan den går till handling.

Min kamera, en Canon EOS 550d, har verkligen gjort sitt jobb! Den har fotograferat i flera världsdelar, genomlidit enorm hetta och bitig kyla. Nu är skärmen spräckt, all gummi har smält, blivit kladdig och ramlat bort men fungerar fortfarande hjälpligt.

Så, vem vill sponsra/skicka press-ex/ge mig ett test-ex av bloggkamera och Mac-dator? Först till kvarn gäller! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *