2018 – den andra veckan

2018 – den andra veckan

Idag sitter jag här vid mitt köksbord och jobbar. Det känns som att det är just idag det nya året börjar!? Förra veckan var jag inte alls sugen på att ta tag i saker, nystarta eller komma på mål inför året. (Ok, det sistnämnda skiter jag nog i idag med). Blev istället ganska stressad och o-pepp av alla 2018-listor och 2018-förhoppningar jag läste på andra bloggar.

Vi har ju varit hemma i Norrland i över två veckor så jag behövde landa lite innan jag kickade igång vardagen tror jag. Idag har jag ätit frukost med Emma och Mathilda, nu ska jag svara på mejl och blogga.

I lördags däremot var det dags för den traditionsenliga festen Hurra för allt. Jag tog mina två killar under armen och åkte hem till Amanda.

Föst först fotograferade vi min outfit för den var lite extra ju..

Det tråkiga var att jag bytte om precis innan vi åkte för att byxorna skavde mellan benen, synd på paljettbyxornas paljettbyxa ju!

4 thoughts on “2018 – den andra veckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *