Vecka 51 – näst sista veckan på året

Vecka 51 – näst sista veckan på året

Byxor från Monki
Skor – Zara
Väska – virkat själv
Tröja och jacka – vintage

Brunch hemma hos Anna och Christopher.

Christopher och Jim utanför Vintagevinden.

Mina boys efter gig.

 

Alltså VA!? Det är ju helt sjukt att det är årets näst sista vecka! Det är julafton den här veckan och jullovet är bara bakom knuten för mig. Bloggen har blivit lidande för massa jobb och spelningar, därav kommer också här en tillbakablick från nya byxor, brunch hos Anna och Christopher, vintagevinden och spelning.

Jag har ju klippt av mig håret och det ska jag snart visa er. Jag har också några få bilder från min 30-årsfest som vill förgylla bloggen med inom en snar framtid. Sedan sätter vi oss på tåget, min lilla familj med Kosmo, Fredrik och jag. Vi ska fira jul hemma i Norrland med min familj. Vad ska ni göra i jul?

Vad ni än hittar på eller inte hittar på så hoppas jag ni har det bra! Vi hörs snart kära ni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *