Att klippa eller inte klippa, det är frågan!

Att klippa eller inte klippa, det är frågan!

Imorgon har jag äntligen tid hos världens bästa frisör Retroella! Just nu är mitt hår ganska långt, med en gardinlugg som är på utväxt.. Frågan är nu om jag ska fortsätta spara till Brigitte Bardot-drömmen?


Tycker ju egentligen att detta är världens finaste frisyr. Men den passar inte alltid mina kläder och jag har inte så tjockt hår.

 


Även om jag är en bra bit på väg… Alltså både bilden till höger och bilden till vänster är tagna de senaste dagarna. Det är som att håret skärper till sig och blir extra snyggt bara för att jag funderar på att klippa av det.

 


Eller så är det här en bättre frisyr på mig? Jenny och Marilyn får vara förebilder istället för Brigitte? Antagligen så kommer jag bestämma mig när jag sitter där hos Sarah i frisörstolen, men vore fint med lite tips/åsikter/idéer redan nu!

 

Vad tycker ni? Spara eller klippa kort?

6 thoughts on “Att klippa eller inte klippa, det är frågan!

  1. men åh, så långt och fint hår du lyckats spara till! jag älskar också Brigitte-drömmen, men den passar heller inte riktigt mitt lockiga hår. tror det blir toppen vad du än bestämmer dig för!

  2. Det beror väl lite på vad du vill göra med håret? Du har haft många fina 60-talsfrisyrer på senaste tiden, tänker speciellt på den där typ halva håret är uppsatt i en liten hästsvans högt på hjässan á la Catherine Deneuve? Tänker att vi är lite lika kanske på det sättet, att vi gillar att inspireras av olika tidsperioder. När jag har längre hår blir det gärna fyrtiotal (har sällan tålamod till att låta det växa sig 60-talslångt). Själv klippte jag av det själv för någon månad sedan och kör på 20-talslockar i käklängd! Men om vi ska vara riktigt praktiska:
    Kal nacke blir kall nacke på vintern. Å andra sidan trasslar sig långt hår in i tjocka halsdukar och tovar sig (eller är det bara jag), plus att det tar längre tid att torka nu på vintern!
    Du kommer passa i vilket som i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *