Nytt vardagsrum

Nytt vardagsrum

 

Efter mitt inlägg om tyska blombord ville jag bara fortsätta googla bilder på mid-century-design och inredning. Vi har pratat om att göra om i vårt vardagsrum hemma så jag har gjort en inspirationsmapp på pinterest med saker jag tycker är fina! Är så himla sugen på smutsiga pasteller, grafiska mönster, modernt sextiotal och ljus. En nätt soffa med matchande fåtölj gärna i grå/blå-nyans hade också varit fint. Teak, mosaik och en klar väggfärg är också lockande. Just nu är det väldigt ”murrigt” i vårt vardagsrum med orientalisk matta, lejongul soffgrupp och för många och för stora växter. Dessutom har jag en gammal skolkarta över Europa som täcker en halv vägg. Funderar på att ta bort den och hänga upp en eller två oljemålningar istället.

2 thoughts on “Nytt vardagsrum

  1. mmmmm! det här är så himla skönt för ögat att titta på alltså. förra helgen sålde jag min fina soffa (nyprod från IKEA på deras gamla 50/60-talsserie) och jag saknar den fortfarande, trots att vår nya är så himla fin och skön. det är ju ändå något speciellt med möbler i den här typen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *