Mitt 50-tal på Nordiska museet

Mitt 50-tal på Nordiska museet

I helgen öppnar utställningen Mitt 50-talNordiska museet. Redan ikväll är det press-visning och vernissage där vi ska spela med vårt band – Dr Pam with friends. Vi kommer bara spela låtar från femtiotalet såklart, blandat Rock ´n´ roll och jazz.

Jag funderar på vilken klänning jag ska ha på mig… Är ju lite sugen på en prom-dress från 50-talet.

Men denna använde jag ju nyss på blogg-galan… Bilderna tog Annika Bäckström.

Så kanske är det bättre med en annan originalare fotograferad av Sister Disco.

Eller så kan jag ju ha den som Amanda Sharp sytt, den är ju också en prom-dress. Med swarowskikristaller dessutom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nästa sak att fundera på är hur jag ska ha mitt hår. Alltså älskar att få grotta in mig i sådana funderingar. Att liksom få en anledning att göra det. Har i alla fall lagt håret nu och har en scarf runt huvudet på jobbet.

Kanske ska jag bara ha det utsläppt, det är ju fint om lockarna bli bra. Foto: Martina Ankarfyr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eller så sätter jag upp det och tuperar. Någon form av svinrygg brukar jag ju nästan alltid ha när jag spelar annars. Men då handlar det ju om tre timmars dans-gig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du också är sugen på att experimentera med vintagefrisyrer och lära dig mer om både 50-tal och andra årtionden – kolla in den här boken som Sarah Wing / Retroella gjort tillsammans med Emma Sundh och Martina Ankarfyr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *