Höstlov i Norrland samt spelning i Enviken

Höstlov i Norrland samt spelning i Enviken

 

HEJ ALLA! Här har det varit tyst i en vecka nu. Jag och Kosmo har varit hemma hos familjen i Norr och hjälpt min mamma flytta. Eller ok, det var mest mina saker kvar. Jag har nu slängt och skänkt bort ungefär två tredjedelar av allt jag äger där uppe. Skynda fynda på pingstkyrkans secondhand säger jag bara! Resterande 12 flyttkartonger och möbler står nu i min lillebrors hus. Detta samlande alltså!!!!! Hittade bland annat en hel flyttlåda full av servetter som jag sparat när jag var liten, en av varje noggrant nerlagd i lådan. Samma sak med min sudd-samling, den är enorm och har nu fått följa med till jobbet.

Det känns lite speciellt att göra en sån här rensning. Som att alla saker är kopplade till så mycket mer än bara ett minne. Det kan handla om att de är kopplade till känslor, dofter, hur jag mådde då, en historia, en person eller helt enkelt en tydlig milstolpe i mitt liv. Det känns som att jag åkt på en tidsresa genom mitt eget liv dessa dagar. Både roligt och sorgligt.

Efter att ha flyttat mammas bohag och installerat henne åkte jag vidare för att giga i Enviken med Miriam, Mira, Matti och Marcel. Det var vår första spelning och vi hade enormt roligt. Highcoast Hoedown heter vi och här kan ni se en liten film från kvällen.

Vi hörs snart igen kära ni! <3

4 thoughts on “Höstlov i Norrland samt spelning i Enviken

  1. Men, Highcoast Hoedawn, snyggaste bandet nånsin? Härligt peppig musik! Ni borde komma till Berlin och uppträda på Die blaue Stunde, där dansar folk som attans!

    Det är känslosamt att gå igenom sina grejer, håller jag med om. Men är själv av uppfattningen att det känns bättre efteråt. Ofta har vi kvar grejer som liksom drar ner oss för att de inte passar den vi är nu. De påminner oss kanske om en fas i vårt liv, eller så har vi omedvetna associationer som påverkar oss när vi se på grejerna. Har du kvar servettlådan? Kan du inte visa, skulle vara kul att se vilka servetter du velat spara genom åren! 😀

    1. Åååååh! <3 TACK! Ja åka till Berlin borde vi göra. Mira som spelar gitarr har ju bott där till och med. Och du har ju SÅ rätt i dina tankar kring saker som drar ner oss. Jag känner nu i efterhand att jag slängde alldeles för mycket saker! 🙁 Slängde alla servetter, skänkte bort mina 2 Pac-hoodie och leksaker från när jag var liten. Dumt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *