Kosmo, Henniebesök och snart sommarlov

Kosmo, Henniebesök och snart sommarlov

Hej och förlåt för att jag varit så frånvarande från bloggen den senaste tiden. En av anledningarna till detta kan ni se på bilden ovan och stavas Kosmo. Han är alltså vår nya hundvalp och det finaste jag vet. Ska skriva ett eget inlägg om honom snart, hur vi tänker, valde och vem han är. Ska bara lära känna honom lite mer först.

Annars så har jag haft besök av min barndomsvän Hennie i veckan. Vi har sett Håkan Hellström, pratat om livet och druckit bubbel. I fredags hade vi skolavslutning på jobbet och alla mina produktioner för detta läsåret är således över. En kan säga att jag har sommarlov nu. Eller nästan i alla fall, ska jobba måndag, torsdag och fredag denna veckan. SEN är jag ledig hela sommaren förutom inbokade spelningar på till exempel Herräng dance camp.

 

 

One thought on “Kosmo, Henniebesök och snart sommarlov

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *