Vecka 23 – hundvalpshämtning och skolavslutning

Vecka 23 – hundvalpshämtning och skolavslutning

Glad måndag i regnet! Här står jag och poserar mot en tegelvägg i mina favoritbyxor från sextiotalet. Skinnjackan är den jag alltid använder och har använt sedan jag var åtta (!!!) år.

Nu är den här veckan äntligen kommen! Jag hade spelning i lördags och är numer ledig flera helger i rad. Skolavslutningen äger rum på fredag och sedan undervisar jag inte mer denna terminen. OCH IMORGON HÄMTAR VI KOSMO! Kunde knappt somna igår för jag var så uppspelt. Tänk att det var sista natten vi sov hemma utan hund. Efter jobbet idag åker vi ner till Fredriks landställe och imorgon hämtar vi grisen och tar med honom hem. Så nedrans spännande, nervöst och roligt på samma gång.

Till helgen har jag min vän Hennie här, vi ska se Håkan Hellström och jag ska försöka slita mig från hundvalpen för att va med henne så mycket som möjligt.

One thought on “Vecka 23 – hundvalpshämtning och skolavslutning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *