En sekund om dagen – del 1

En sekund om dagen – del 1

På nyårsafton bestämde jag mig för att försöka mig på ett nytt slags konstprojekt. Jag filmar en liten snutt av mitt liv varje dag, en sekund, som jag sedan kommer sätta ihop till en årsfilm. Nu har jag satt ihop första delen som är januari, februari, mars och nästan hela april. Jag tycker det är så otroligt spännande att se tillbaka i videoformat och bara en sekund per dag. Jag blir också enormt frustrerad när jag glömmer filma dagens höjdpunkt.

Tanken med detta är att illustrera högt och lågt ur livet. Inte bara när det är foto/filmvänligt och festligt utan mer vardag och tråk också.

Vill ni se andra gamla och pinsamma filmer har ni här min youtube-kanal, den går också att prenumerera på för den som är intresserad av mer karolinesvintage i videoformat.

6 thoughts on “En sekund om dagen – del 1

    1. JA SÅ HIMLA KUL! Och vad roligt att du känner igen mig! <3 Hoppas på att få träffa dig snart btw!

  1. Vilken kul idé! Och härligt med all sång och dans (och anade jag tillagning av pulled jackfruit där nånstans? :))

    Jag glömde däremot stänga av spotify under tiden jag kollade så jag hade någon slags melankolisk instrumental musik i bakgrunden, men det var faktiskt ganska fint, haha. Fast det kanske förstörde intentionen lite? Hoppas ej.

    1. Ja visst är det rooligt. Önskar att jag hade haft bättre filmklipp bara, så himla mörkt på många. Men det löser väl sig till sommaren och blir kanske en cool effekt. Du får lyssna igen med ljud för det är en del roliga grejer där med. :*

  2. Vad fint det blir!! 1 sekund är ju faktiskt ganska långt ändå – man hinner ju uppfatta varje sekvens utan provlem. Kul!! Men vilka är det som danstränar med jämna mellanrum?? //Mvh nyfiken

    1. Ja visst är det coolt! Dansträningen är vi som går kurs på SSS, medelavancerad autentisk jazz. Kul och svårt (iaf för mig som aldrig gått jazz innan, hehe)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *