Lite nya grejer!

Lite nya grejer!

OBS! Detta inlägg innehåller recensionsprodukter!
 
 
Förra veckan fick jag ett så himla tjusigt och personligt bud hem!
 
Det innehöll smink, krämer och lite annat från Lush, paketerat i en knot wrap. Tacktack! Jag kommer göra en sminkvideo inom kort där jag recenserar några av dessa produkter samt lite andra sminkprylar jag gillar!
 
Lagerhaus hade nyöppning av sin butik på drottninggatan förra veckan och där knep jag åt mig två blomkrukehållare till balkongen, en picknickfilt och två pidestader till blommorna i fönstret. Den ena står nu i vardagsrummet och den andra i köket.

0 thoughts on “Lite nya grejer!

  1. Åh! Ser fram emot recensionen av Lush-produkterna! Alltid sneglat lite önskande på märket men inte kommit till punkten då jag testat något än. Tar gärna emot tips på vad du rekommenderar och inte! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *