Dubbeloutfit – Karoline och Miriam

Dubbeloutfit – Karoline och Miriam

I fredags hälsade jag på Miriam i hennes ateljé.
 
Passade på att be henne dokumentera min outfit till er på bloggen.
 
Jag har nya (gamla) byxor nämligen. Secondhand för 50 spänn.
 
Koftan är vintage och köptes på Old touch för en billig peng också.
 
Det var sol och vår i luften.
 
Skorna kommer från vagabond och jag budade hem dem på tradera.
 
Thats it. Tycker mycket om mina nya brallor.
 
Miriam var killer-snygg som alltid i vintagejeans och jacka som Amanda sytt.
 
Bakstycket på jackan har Miriam vävt och jag tycker det är ren magi alltså! 

0 thoughts on “Dubbeloutfit – Karoline och Miriam

  1. Jenny och Karoline – puss på er!
    Jag kan säga att suget så sakta har börjat återkomma. Känns som att hysterin kring hela "vintageblogg/husmorsblogg"-grejen har lagt sig lite, kanske behöver man inte gå på massa bloggträffar och tjäna pengar på sin blogg nu. Inte för att jag har något alls emot dessa grejer, men de var liksom inte för mig, jag blev bara stressad av det. Men att börja samla fina bilder, lägga ut olika temainlägg och sånt där…ja, det var ju kul! Jag betalar ju fortfarande för domänen så…en dag, kommer det nog! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *