Instagramkärlek

Instagramkärlek

 

På min instagram kan man följa med på diverse vardagliga äventyr, spelningar och selfies. Lite mer än på bloggen faktiskt. Jag tycker det är otroligt roligt att blicka in i människors liv genom dessa små bilder och texter. Jag följer ganska många personer genom Instagram, till exempel min mamma när hon fixar med blommor, min bror när han kör skoter och åker skidor och mina vänner som är på samma fester som jag.
 
Om ni vill följa mig där heter jag @karolinepettersson
 
Några andra favoriter att följa är:
 
@volanglinda – romantisk inredning
 
@miriamethel – för den finaste vintagestilen ever
 
@tyskann – för rapphet och roligheter
 
@underbaraboning – underbara Claras bilder på fina hem
 
@karinskonstgrepp – så bra, så rolig
 
@annikan – teckningar, illustrationer och glitter
 
@rastlosheten – böcker, selfies och finheter
 
@amandajoansharp – bästa sömmerskan i världen
 
@simonaslittlediary – snygga outfits och söt hund
 
@frkwing – frisören Sarah, som en dröm
 
@blamegilda – frisyrerna, kläderna, barnen
 
@funkiskok – alla fina funkiskök
 
@emeliefridaleijon – feminism och roliga videos
 
@broderiklubbenBK – slagord och viktiga budskap
 
@fiddelingagnes – Bluegrass och otroliga frisyrer
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *