Vårdrömmar i klädväg!

Vårdrömmar i klädväg!

 

1. Denna klänning från Marimekko!!! Alltså jag höll på riktigt på att svimma när jag såg den första gången. Vet inte exakt varför men det är något med mönstret, färgerna och modellen som skapade kärlek vid första ögonkastet. Den finns både som lång och kort. Jag tänker mig att jag skulle va fin i den korta med sextiotalsfrisyr, runda glasögon och tunna strumpor i mina läderskor till. Liidokki heter den ♥
 
2. UnderbaraClara och AnnaKarin Nyberg har skapat magi i klädväg med det egna märket Miss Clarity. Den 31 Mars släpps vårkollektionen Spring Blommos. Kläder för kvinnor som levt, sprudlande färger och mönster  i vintagestil. Än fast jag inte sett kläderna än så drömmer jag om att springa runt på en sommaräng i den gula skapelsen på bilden.
 

3. En rosa jeansjacka! Jag har testat flera men antingen är de för långa eller för figurnära. Längtar efter att hitta den perfekta korta modellen i ljusrosa!

0 thoughts on “Vårdrömmar i klädväg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *