Utställning, broderiverkstad och plakat-pyssel med Broderiklubben

Utställning, broderiverkstad och plakat-pyssel med Broderiklubben

 

Alla broderier och bilder ©BroderiklubbenBK
 
 
Imorgon är alla välkomna på en broderi-verkstad med Broderiklubben som jag är med i. Kl
18.00 ses vi i Skytteholmsparken, Nybodagatan 9 i Solna för att fika, brodera och göra plakat inför demonstrationen den 8 mars. Här är facebookevenemanget för alla intresserade.
 
Så här skriver klubben Kvartersgården om eventet:
 
Vi kan stolt presentera att BroderiklubbenBK kommer att ställa ut sina broderier. Kom och titta på utställningen, känn dig inspirerad till att prova brodera ditt eget broderi, måla vackra demonstrationsplakat om du planerar att gå i demonstrationståg på internationella kvinnodagen eller kom och bara ta en fika om du känner för det. 

Det kommer finnas tillgång till vanlig vit duk att brodera på med tillhörande nål och tråd samt övrigt material att måla med. Om du vill brodera på en ”finare” duk kan du ta med dig egen. Känn dig fri att göra lite som du självvill! 
Det kommer självklart att finnas gofika. Alla är välkomna! 

 
BroderiklubbenBK bildades sommaren 2015 och är en feministisk och antirasistisk klubb. Klubben träffas och broderar tillsammans, umgås och delar erfarenheter med varandra i ett rum fritt från män. Men kvällen som anordnas i Skytteholmsparken är självklart öppen för alla! Detta har stärkt dem som kvinnor och det finns en tro om att det skulle kunna stärka fler kvinnor. Ofta innehåller deras broderier feministiska budskap och samhällskritik. Klubben består av ett tjugotal personer och har blivit väldigt uppmärksammade genom deras Instagram.
Kolla gärna in deras instagram: @BroderiklubbenBK

0 thoughts on “Utställning, broderiverkstad och plakat-pyssel med Broderiklubben

  1. Fantastiska broderier! "Kan inte alla bara hålla käften?" är extra underbar och min fru bad mig fråga: Går den att köpa?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *