Fredagssvammel

Fredagssvammel

Tjoho så var det helg igen. Här kommer ett inlägg med redigt svammel om ditten och datten.  
Idag har jag varit på frukost med Läkarmissionen (kommer blogginlägg sen), köpt en klänning på Myrorna, lunchat med Fredrik och kikat i affärer. Ikväll ska vi se finalen av På spåret och äta popcorn.
 
Igår var jag på en kvällskurs om krukväxter på Medborgarskolan, väldigt mysigt och handfasta tips. Jag ska försöka odla fikon för det blir så himla fina träd. Jag har nyligen satt frön av melon och physalis som kommit upp. Sån jäkla vårpepp alltså.
 
På Ica i Liljeholmen kan en köpa mjölk på gammeldags sätt i glasflaska som en sen tar tillbaka och fyller på. Bra för miljön och riktigt fint ju.
 
Känns också fint att få stödja något annat än de stora mjölkföretagen! Jag dricker ju endast mjölk i kaffet, men hälften av gångerna har jag mandelmjölk istället.
 
På söndag ska jag gå och se Sameblod på bio och ser fram emot det såå mycket! Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske träna, kanske sy, kanske gå ut och dansa. Vad ska ni göra i helgen?

0 thoughts on “Fredagssvammel

  1. Jag gillar också mjölkflaskorna på Liljeholmens ICA men man får inte glömma att även de stora mjölkföretagen drivs som kooperativ och ägs alltså av sina medlemmar som är mjölkbönder…! SÅ även om man köper mjölk från dem så stödjer man enskilda mjölkföretagare stora som mindre.

    Hälsar Agronomen 🙂

  2. Det där med mjölk och mejerier är svårt tycker jag. Ur miljösynpunkt är det fint med glasflaskan men vi människor behöver ju inte dricka komjölk… och kor behöver inte producera mjölk till oss. Ur vilken förpackning vi än dricker den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *