Utelivspanelen v.8

Utelivspanelen v.8

 
Helgen vecka 8 är här, hurra! Detta innebär, för min del, sportlovshelg och ledighet hela nästa vecka. HURRA! Den här helgen bjuder på allt från popklubb och proggklubb till jazz och boogie på Chicago. Vår eminenta gäst denna vecka är självaste Pontus – Dr Pam som är stjärnan bakom bandet Dr Pam with friends som jag sjunger i. Han är pianovirtuosen som hamrar boogierytmer så fingrarna (ibland) blöder efter gig. Peppigare och trevligare person får man leta efter! Idag svarar han på frågan hur det är att spela med mig och dessutom avslöjar vi våra bästa partytricks! Nu kör vi!
 
 
ANNIKA
Vad ser du fram emot i helgen? Jag ska åka till Malmö! Smiter iväg på fredagmorgon och stannar ända till söndagkväll. Emmy har bjudit med mig på ett all female-fronted indie punk soul dance party på lördagen och det kan en ju inte missa. Så jag ser fram emot det och att hon ska mata mig med delikatesser som hon lagar. Har hört rykten om att hon redan lagt bubbel på kylning inför min ankomst.

Vilket är ditt bästa partytrick? Jag kan sjunga med stängd mun! Sådär så det låter som att någon fastnat. Jag kan även göra ett ploppande ljud som en vattenkran. Men tyvärr brukar ljudrelaterade partytrick funka rätt dåligt i och med att fest = hög ljudnivå. Så ibland drar jag till med freakshowgrejerna med en höft som knäcker och studsar till och fingrar där varje led kan böjas för sig. Ni får be om en demonstration nästa gång vi ses på fest.

 

DR PAM 

Vad ser du fram emot denna helg? Spelningen på lördag såklart, det blir fest rakt igenom. Kom!

Vilket är ditt bästa partytrick? Partytrick? Jag kan flytta blicken i en sammanhängande mjuk rörelse, någon jag hört ser jäkligt spejsat ut! Normalt flyttas blicken i snabba ”hopp” (sk. sackadrörelser).

Vad är det bästa/sämsta med att spela tillsammans med Karoline? Förutom att vara sjukt musikalisk och duktig sångerska, håller Karoline alltid huvudet kallt när något strular. Hon hittar alltid en lösning (när jag får panik!)

Enda problemet med Karoline är att jag när en liten oro att hon när som helst ska svepas med på någon årslång världsturné med någon stor artist. Men jag ska nog se till
att svepa med henne först!

 
 
CLARA

Vad ser du fram emot i helgen? Jag har faktiskt bestämt att jag har utegångsförbud denna helg för jag har varit halvförkyld länge nu och tröttnar, men jag är säker på att helgen kommer bli himla fin ändå. Dels ska jag plugga på Konstfack i dag och på lördag, jag tänkte kanske kika in på SF-bokhandeln och Bokskåpets bokreor, plinka lite på pinaot och sådana där snälla saker. Tydligen finns det ett fint bibliotek en båtstation från mig också, det är hög tid att det blir besökt.

Vilket är ditt bästa partytrick? Jag har nog inget tricks-tricks, kan varken jonglera, stå på händer eller så. Men däremot är jag bra på gadgets och pynt, bygger snapsvisehäften, har sugrör hemma, nästan alltid en godis i två i handväskan om någon skulle tappa humöret och behöva piggas upp.

 

 

Om ni vill läsa om mina sjuka partytrick så kan ni klicka er in hos Annika eller Clara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *