Utelivspanelen v.6

Utelivspanelen v.6

Hurra – dags för utelivspanel igen! För er som missade förra veckan så svarar jag, Rastlösheten-Clara och Annika Bäckström på frågor kring uteliv i anslutning till att Clara skiver Utelivsguiden varje vecka. Om du bor i Stockholm borde du kika in den. Förra veckan hade vi sömmerskan och DJ-panda-stjärnan Amanda Sharp som gäst. Denna vecka har vi med oss ingen mindre än Sandra Beijer, en av sveriges största bloggare, influencer och författare. 
 
 
SANDRA

Vilken sorts uteliv ser du fram emot denna vecka? Tryckarfesten på Natten. Stockholms bästa klubb just nu. Allsång och kärlek och svett!

Vilken är egentligen den bästa låten för att dansa nära någon? Alltså fick jag bestämma skulle det nog vara en Smiths-ballad. Att någon viskar mjukt i ens öra: ”I don’t have much in my life, but take it, it’s yours”

Vad äter du helst till frukost efter en helkväll av powerballader? Gud pizza ofc. Beställer alltid samma bakispizza: ananas, räkor, lök, sparris och bea.

 

CLARA

Vad ser du fram emot i veckan? Jag ska ha fest på lördag! Alla hjärtans dag-fest, har fixat så mycket dekorationer och pynt, samt städat i flera dagar för att det ska bli fint här, och sen ska vi gå på Natten och dansa hela natten. Tror det blir en magisk kväll!

Vilken låt vill du helst dansa tryckare till? Jag har fått en fix idé om att jag ska dansa tryckare till Thems Here comes the night innan året är slut. Men jag kan lika gärna tänka mig något av Bruce Springsteen, eller någon av Rolling Stones lugnare låtar, typ Wild horses eller Shine a light.

 

ANNIKA

Vad ser du fram emot i veckan? Jag ser fram emot att pynta hemma hos Clara pga pynta är det bästa som finns. Jag vet inte om hon är helt med på att jag ska hjälpa henne att pynta, men det ska jag. Sen blir det Natten och powerballader för hela slanten! Discokula och glitter! Annars, ja, städa undan byggstök här hemma så jag kan få pynta lite här med.

Vilken låt vill du dansa tryckare till? Will you still love me tomorrow, Amy Whinehouses version. Så fin, men så undrande om att träffa någon en kväll, undrandes om det blir något mer. Så som livet kan vara ibland.

 

Vill du se vad jag svarat kan du klicka in hos Clara eller Annika.

 
 
 

0 thoughts on “Utelivspanelen v.6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *