Fredag

Fredag

 
Hurra! Veckans bästa dag är här och jag har ledigt hela helgen. Just nu ligger jag hemma på sängen och lyssnar på herren ovan som smattrar på sitt tangentbord i vardagsrummet, verkar som att han är inne i något slags skrivar-flow!? Idag har jag undervisat i trummor hela dagen och är sådär härligt mör i kroppen. Dessa bilder är från förra lördagen och jag hoppas så innerligt på liknande väder imorgon! Vi planerar att ha utflykt och åka långfärdsskridskor, ta med ved och matsäck.
 
Nu ska jag sätta igång med middagen. Hoppas ni får en fin helg! 
 
Föresten så är alla kläder på våra kroppar i dessa bilder från secondhand, förutom min halsduk som är från välkänd klädkedja på Götgatan.
 

0 thoughts on “Fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *