Utelivspanelen v.5

Utelivspanelen v.5

 
 
Denna vecka börjar något som kommer bli återkommande här på bloggen, en utelivspanel där jag, Annika och Clara svarar på frågor samt grillar en gäst om hur den mest gillar att spendera sitt uteliv! Först ut är Amanda Sharp! Amanda är en hett eftertraktad sömmerska som på kvällstid DJ:ar och förgyller Stockholms uteliv med såväl klänningar i vintagesnitt som indiepop och northen soul. På fredag spelar hon och Annika tillsammans på Vita kaninens drinksällskaps premiärhelg. Till frågorna!
 
AMANDA
Hur raggar du? Det brukar oftast bli så att jag springer fram till någon och säger ”Hej, jag tycker du är söt! Ska vi ta en öl?” Funkar ändå ganska bra.
 
 
Vilken är din themesong? Tainted love av Soft cell, det har Annika bestämt! På grund av raden “don’t touch me please” för jag är skeptisk mot påträngande män på dansgolvet.
 
Vad ska du göra i helgen? På fredag ska jag dricka cocktails och dansa bakom skivspelarna på Vita kaninen, på lördag får jag se vart det bär av!
 
CLARA
Vad ser du fram emot i veckan? Är svinpepp på Säkert!s nya album som släpps på fredag så kommer lyssna på den hela helgen, på lördag ska jag se Moneybrother ihop med min bror på Vasateatern, och förutom det ska en del inflyttningsfester och barbesökande hinnas med.
 
 
Vilken är din themesong? Jag vill väldigt gärna vara som tjejerna i antingen Simon and Garfields Cecilia eller Rolling Stones Honky tonk woman, inser dock mina egna begränsningar. Förra årets mest lyssnade låt för mig blev Leonard Cohens Lover, lover, lover som jag tycker är så otroligt dansvänlig.
 
ANNIKA
Vad ser du fram emot i veckan? Jag har redan hunnit med en snabb gravöl för klassiska rockklubben Harry B James. Basisten i mitt band hängde där varje fredag i tidiga 20-årsåldern så för henne var det en nostalgisk kväll. Själv tittade jag på långhåriga människor i skinnjackor och var nöjd sen. Det jag mest ser fram emot/är lite nervös inför är att stå för musiken på Vita Kaninens premiärkväll på fredag (och dricka magiska Confessions och Ingefärsdrinkar)! Att min favoritnamne släpper ny skiva samma dag är magi.
 
Vilken är din themesong? Den låten jag blir nipprigt lycklig av i alla lägen är Starship-Nothing’s gonna stop us now. Den är både långsam och snabb och kan lika gärna handla om vänskap och kärlek. Det är officiella min theme song. Går jag längs tunnelbaneperrongen och behöver extra power är det Märvel – Danish Rush som åker på. Sen är det hög igenkänning på nästan alla Säkert!s låtar. Jag ♥ Annika Norlin 4-ever.
 
Vill du se vad jag svarat kan du kolla in hos Annika eller Clara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *