Vårt badrum

Vårt badrum

Medan jag jäklas med den nya designen så kan vi ju passa på att kika in i vårt badrum. Inser allt för ofta att mitt objektiv till kameran inte passar till att fota rum, men här kommer en liten glimt i alla fall. I fönstret ovanför badkaret växer gullranka och palettblad. Dessa är sticklingar som jag tagit från andra växter här hemma och nu börjar de bli stora nog att klara sig i egen kruka. Badbomber och annat luch-lyx ligger och väntar på bra badstunder, tack Girl gang för perfekt födelsedagspresent!
 
 
Fredrik har satt upp Karl den XII på väggen också, för det passar utmärkt ovanför toalettstolen. Vår värsta kung någonsin som krigade och våldtog hundratals kvinnor, klart han har sitt plats på skit-huset, som vi säger i norrland. Den vräkiga målningen får sällskap av en ampellilja och nu även en Aloe vera som jag ställde dit efter att bilden tagits.
 
 

Den andra väggen, som jag inte lyckades fota med mitt dumma objektiv är fylld från golv till tak med tavlor och fotografier från resor m.m. Ganska fint att vila ögonen på när en badar.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *