Torsdag

Torsdag

 
Kolla så fin duken blev på köksbordet! Ovanför hänger vår stora bumlinglampa som också är gul. Idag har jag fixat med en massa gamla kläder, lagat, fållat och pressat. Så som det lätt blir när en klär sig i vintage så var ”ta-hand-om-högen” ganska stor. Så skönt att beta av lite och dessutom känns det som om jag har massa nya kläder att använda. Jag hade även Amanda vid min sida som stickade en hel sida på sin blivande kofta.
 
Igår hade vi blogg-möte och jag har en del nya idéer och saker att fixa med bloggen. Designen ska ändras och det ska bli lättare att kommentera. Har ni några önskemål också så ös på bara!
 
Ni vet väl att ni kan följa Karolines vintage på facebook för uppdateringar och andra tips!?
Jag finns också på instagram – karolinepettersson

0 thoughts on “Torsdag

  1. Så himla fint det blev! Jag har avskytt gult i så många år, till det att jag träffade min sambo. Gul var komiskt nog hans favoritfärg och till slut gav jag med mig och insåg att den banne mig är väldigt fin ändå.

  2. Hej Karoline!
    Nu ska jag ta tillfället att kommentera. 🙂 Asså, vilken otroligt fin och inspirerande blogg du har. Fina bilder också. Jag har följt Karolines Vintage ett långt tag och det är lika roligt att läsa varje gång det kommer ett inlägg från dig. Jag bor ju i Övik och minns faktiskt dig som tonåring då jag då jobbade i Gullängets kyrka och om jag inte missminner mig så var jag ledare i en konfagrupp som du var med i. Roligt att se att du gick musikens väg och att du både jobbar som lärare och sjunger i ett band. Själv pysslar jag med musiken på min fritid och sjunger också i ett band. Följer dig vidare på dina spännande upptåg. Ha en riktigt fin vecka. <3
    /Charlotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *