Spelning, bloggmöte och syprojekt

Spelning, bloggmöte och syprojekt

 
 
Alltså kolla stället där vi ska spela i helgen! På lördag åker vi till Norrköping för att spela på Lindustrys danskväll på Roddklubben i Norrköping. Här är evenemanget om någon vill se eller har vägarna förbi. Öppet för alla!
 
Idag är det onsdag och jag undervisar musik hela dagen. Ikväll ska jag ha möte (eller konferens som vi kallar det, haha) med två stjärnor inom bloggvärlden. Vi ska planera stordåd och girlpower är tanken. Samt dricka Cava. Imorgon ska jag umgås med Amanda, dricka kaffe och sy. Känns lyxigt att spendera en hel dag så. 
 
Inom kort ska ni få se bilder från helgen i Norrland också. Jag hade det så fint med familjen, snön, skotern och skogen.

0 thoughts on “Spelning, bloggmöte och syprojekt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *