Fredagshej!

Fredagshej!

 
 
Fredag och två bilder från min Instagram. Växten heter Rosenskärm och jag älskar den. Har länge velat ha en sådan, suktat efter den i inredningstidningar och tänkt att detta kanske är den nya ”mode-växten” efter Monstera. Dock har den alltid kostat ca 300 kr och det tycker jag är lite mycket för en växt jag inte vet om jag klarar av att ta hand om. MEN, för 149:- blev den min i Hornstull. Nog om min växt..
Klänningen på bild två vill jag ha på mig varje helg. Det är en femtiotalsklänning i rött från Las Vegas. Fick den av Sarah i födelsedagspresent och tycker den är så sjukt festlig.
 
Nu är det fredag och veckans bästa dag! Jag har två lektioner kvar och åt nyss lunch med några elever i femman. Samtalet runt bordet var fantastiskt och började med en klagan över bristen på taco-bröd. Det slutade i en idé om att eleverna skulle starta ett företag och tillverka egna, de skulle även ha en affär där maten kostade olika mycket beroende på hur mycket en tjänade. Så fint tycker jag!
 
Ikväll ska jag på middag med tre män, imorgon ska vi måla om Erik och Jennis kök och se Kieslowskis trikoloren på bio Tellus. Hoppas ni får en fin helg! 

0 thoughts on “Fredagshej!

  1. Men sicken tjusig klänning! ûberpeppig liksom!
    Och tack för peppen med huset som inte blev nåt. Det är nog som du säger, vi kommer hitta något mycket bättre – som bara är OSS!

  2. Snygg växt! Den känns lite mysteriös och romantisk på något vis. Ska hålla tummarna för att du håller den vid liv 😉 Måste kolla upp vad den heter på tyska så att jag kan sukta över den på blomsteraffärerna här.

    Och klänningen sen?! Alltså hur glamorös får en bli? Trevlig helg på dig också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *