2017 – bloggplaner och ett hej

2017 – bloggplaner och ett hej

 
Hej alla! Jag har visst tagit en paus från den här platsen, det var behövligt då det vart så mycket nu på sistone. När jag väl fick jullov så har jag fokuserat på att varva ner och göra andra saker. MEN, idag kom jag på hur mycket jag tycker om den här platsen, er, fotografera och skriva. Jag tänker mig, klyschigt nog, en nystart för karolines vintage 2017. Mer varierande blogginlägg, mer foton och mer personliga texter. Vad tror ni om det? Vad gillar ni med den här platsen? Vad gillar ni mindre med den? Snälla berätta!
 
Jag har firat två julaftnar, en med kransenfamiljen och en med Fredriks familj. Jag har även varit i london och spelat, firat nyår i fjällen och fotograferat här hemma lite. Så bilder finns det i massor. Vi hörs imorgon! ♥

0 thoughts on “2017 – bloggplaner och ett hej

  1. gillar allt! men extra mycket: musik! vardagsliv ("det här gjorde jag den här dagen", kanske köra ett foto i timmen?)! skol- och musiklärarrealterade inlägg! feminism!

  2. gillar allt! men extra mycket: musik! vardagsliv ("det här gjorde jag den här dagen", kanske köra ett foto i timmen?)! skol- och musiklärarrealterade inlägg! feminism!

  3. Åh ja! Gillar dina vardagsinlägg om life och önskar läsa mer om lärarrollen (tankar och sånt, pga läser också till lärare vid LTU!) och feminism! Och musiken!
    Ha ett gott 2017!

  4. "Bara" vardag är superkul faktiskt. Sen gillar jag så klart dina fina outfit-inlägg, loppisfynd m.m – får sån inspiration! Kul också med videoklipp som dykt upp nångång ibland! (Mycket som redan är bra med andra ord haha)

  5. Önskar mig fler inrednings- och loppisinlägg… lite mer Norrland? Men det är ju din semester där uppe så jag är osäkert med det önskan. Kanske mer regelbundet och direkt, inte några veckor efter något fint hände. Och mindre "vi hörs imorgon!" när vi ändå inte gör det. Då blir man för glad att kunna läsa något nytt – och för ledsen när det inte kommer något.

    Tack för ett fin fin blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *