Sista rycket innan jullovet

Sista rycket innan jullovet

Foto av Moa Karlberg.
 
Hej alla fina! Jag är hemma från London och tillbaka på jobbet. Ganska jäkla sliten efter helgen och veckorna innan dess, men ändå lycklig. Vi var alltså i London och spelade i helgen, det var fantastiskt på många vis och jag kommer berätta mer om det senare. Tänker ofta på hur glad jag är över allt jag får uppleva genom musiken, sången, jazzen. ♥
 
Nu ska jag fokusera på morgondagens julkonsert och skolavslutning. Sedan ska jag göra mina vego-köttbullar, vegosill och fixa med de sista julklapparna. I år ska jag fira jul med Fredriks familj och det är första gången jag inte är hemma i norrland över jul. Känns spännande, lite sorgligt såklart men också fint att få ta del av nya traditioner. 

0 thoughts on “Sista rycket innan jullovet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *