Good Girls Revolt

Good Girls Revolt

 
 
 
Jag har ju sett alla avsnitt av SKAM för länge sedan, var hooked redan när första säsongen sändes i norge. Därför kände jag att jag behövde något nytt att se, något väldigt bra! (inget slår ju SKAM dock).
 
Jag är ganska kräsen och tröttnar snabbt på serier, typ Mad Men och The collection. Dessutom vill jag gärna ha vintageestetik (nähää?!) och starka kvinnliga huvudroller.
 
SÅ, när jag fann Good Girls Revolt Blev jag mycket glad. Jag har bara sett några avsnitt ännu men tycker den verkar lovande. ÄLSKAR kläderna och frisyrerna, 70-talskampen och karaktärerna.
 
Serien utspelar sig 1969 på tidningen News of the Week där kvinnorna arbetar som researchers. Männen får all ära för deras jobb och bröjar ifrågasätta detta. Hurra! Så peppad på att se vidare!

0 thoughts on “Good Girls Revolt

  1. Men åh, denna måste jag se!! Såg klart SKAM så långt det gick igår (andra säsongen <3<3) och har suttit hela dagen idag och tänkte "jaha… vad gör en nu då…?". Måste bara fråga, vart ser du på denna? Älskar serier med vintageestetik, så vill absolut ge den en chans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *