En underbar podd och fler podd-tips

En underbar podd och fler podd-tips

En regnig söndag för några veckor sedana blev jag bjuden på brunch av Underbara Clara.
 
Vi var ett gäng rediga kvinns som Clara bjudit in till Pauls på Haymarket.
 
Där ingen i sällskapet tyckte det var störande att någon fotade maten, hehe.
 
Linda var där, vi som hade setts bara två dagar tidigare på Jumperfabrikens releasefest.
 
Emelie tindrar och Erica peppar för livepodd 😉
 
Alltså blev SÅÅÅ inspirerad och peppad av alla dessa bra kvinnor!
 
Vi brunchade (eh, jag åt mest efterrätter) och pratade om varandras bloggar, peppade och skrattade.
 
Efter ett tag kom Carrå förbi.
 
Och jag hade med mig min Annika. Kan vi inte alla bara peppa henne till att börja blogga igen!? 
 
Sedan lämnade vi Pauls för att gå ner till Gretas.
 
Carrå var filmstjärnig!
 
Det var första gången jag var på Haymarket – vilket jäkla ställa alltså. SÅ FINT!
 
Sedan lyssnade vi på En Underbar podd live! Tycker mycket om Clara och Ericas podd, den känns så uppstyrd och innehållsrik. Det passar mig för jag är så dålig på att lyssna på poddar, tröttnar liksom för fort. Men denna är riktigt bra, speciellt bloggombudskvinnan BLOK.
 
Har ni tips på fler podcasts jag borde ge mig på?
Jag lyssnar just nu bara på En Underbar Podd och Flora & Frida.
 

0 thoughts on “En underbar podd och fler podd-tips

  1. Har dessvärre inga tips då jag inte lyssnar på poddar, men tänkte jag skulle börja med det då jag gillar det konceptet och nu gav du mej ett tips iaf, haha 🙂
    Så mysigt med brunch och vad gott och trevligt det såg ut!

  2. blev podd-frälst för nåt år sedan när Karin & Sara poddade, men lyssnade typ bara på deras. Sen blev det inga andra på jättelänge. Men nu har jag hamnat i ett roligt doku-drama träsk där det blir mycket spökhistorier (Lore), sci-fi skräck (Sayer) fake dokumentärer (The Black Tapes, Tanis) och så bryter jag av med P1’s Spanarna när jag ska sova och tränings/öl-podden Piskan och moroten när jag släpar mig ut för att jogga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *